Nu besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf € 75,-
Altijd persoonlijk wijnadvies
Grapes & Bottles - Wijhandel - Slijterij

Volle rode wijnen bij de BBQ

RODE WIJN

De Geweldige Smaak Van Rode Wijn

Op zoek naar die ene overheerlijke rode wijn, bijvoorbeeld voor bij een verrukkelijk stukje rood vlees? Grapes & Bottles heeft het in huis! In ons assortiment treft u een scala aan de lekkerste rode wijnen.

Rode wijn wordt gemaakt door de most, het ongegiste druivensap, voor een bepaalde tijd te laten gisten met de druivenschillen. De rode kleur van de wijn wordt veroorzaakt door de kleurstoffen in de druivenschil, en kan variëren in tint.

De leeftijd van een rode wijn kunt u onder andere aan de kleur herkennen. Een jonge rode wijn zal wat paarser ogen, terwijl een oudere rode wijn meer naar oranje of bruinrood neigt. Hoe krachtig de kleur van een rode wijn is, komt door de hoeveelheid tijd dat de schil in de most aanwezig is geweest.

Rode wijnen worden doorgaans bij rood vlees of kaas gegeten. De tannine in rode wijnen zorgt voor een smaakversterkend effect bij vettere producten. Er zijn echter nog veel meer gerechten heerlijk met rode wijn te combineren! Een lichte rode wijn kan bijvoorbeeld heel goed samengaan met verscheidene visgerechten.
Rode wijn, dat is gewoon even genieten!
Het Grapes & Bottles-team voorziet u graag van advies!
BEZOEK ONZE WIJNHUIZEN

Onze Wijnhuizen

Grapes & Bottles wijnhuizen zijn een ware oase voor wijnliefhebbers. Met hun prachtige wijngaarden, zorgvuldig geselecteerde druiven en toegewijde wijnmakers, bieden ze een unieke smaakervaring. Laat je onderdompelen in de wereld van verrukkelijke wijnen bij Grapes & Bottles.
5 stars yellow
Als ze iets niet in het assortiment hebben kunnen ze het altijd voor je bestellen
Roland Vonk
5 stars yellow
Ook voor de zakelijke besteller een aanrader!
Epurple Online Marketing