Gratis verzending in Nederland v.a. €50,00 Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Vincenzo Toffoli Prosecco

Vincenzo Toffoli Prosecco een mousserende wijn uit Venetië Italië, bestel ze op onze website voor een snelle levering!
Vincenzo Toffoli Prosecco heeft ook een Rosé, ze gebruiken verschillende druiven:  Glera, Marzemino, Merlot, en Cabernet Sauvignon. geniet van deze fantastische mousserende wijnen uit Italië voor elke gelegenheid. Vul een glas met Vincenzo Toffoli Prosecco en waan jezelf in Italië.

 Weergave:
 

Familiegeschiedenis:
"De wijn - zoals onze vader Vincenzo placht te zeggen - wordt gemaakt in de wijngaard", en het is hier dat - elk jaar - een unieke reis begint, vanwege accuraat werk en passie, die zal leiden tot insluiting in een enkele fles wat de natuur kan ons bieden.
Vincenzo, geboren in een familie van boerengezinnen, benaderde de wereld van de wijnbouw op jonge leeftijd. Naast de landbouwactiviteit begon hij met het enten van stekken en met dit werk begon hij gepassioneerd te worden door onderstammen en klonen. Na het huwelijk in de jaren '50 - als gevolg van de economische crisis - emigreerde hij 12 jaar naar Groot-Brittannië, waar hij werkte als groenteboer en tuinman. Toen hij terugkeerde naar Italië, kocht hij een landgoed van 5 hectare in Refrontolo, geboorteplaats van zijn vrouw Maria, geplaatst in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. historisch productiegebied.

Vincenzo was in staat om de ervaring en alle passie over te dragen aan de zijn zonen Sante, Luciano en Gabriele, die tegenwoordig het bedrijf leiden met de hulp van neven, Umberto en Francesca. Onze wijn is niets anders dan het resultaat van de toewijding en de zorg die we hebben bij onze wijngaard, de liefde voor ons land en de passie voor wat we doen.
Dit zijn onze waarden waarmee we zijn opgegroeid, de basis van onze bedrijfsfilosofie, altijd op zoek naar uitmuntendheid, met respect voor de traditie.