Eigen Import Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies
0
Winkelwagen

Vincenzo Toffoli Prosecco

Vincenzo Toffoli Prosecco uit Venetië, Italië is een overheerlijke mousserende wijn. Deze prosecco's zijn nu ook eenvoudig te bestellen op onze website! Wij zorgen voor een snelle levering.
Vincenzo Toffoli Prosecco komt ook in een overheerlijke Rosé.

Om de Vicenzo Toffoli Prosecco te maken worden verschillende soorten druivengemaakt. Zo proef je odner andere de: Glera, Marzemino, Merlot, en Cabernet Sauvignon terug. Deze fantastische mousserende wijnen uit Italië zijn geschikt voor elke gelegenheid en zijn een garantie tot genieten. Vul een glas met Vincenzo Toffoli Prosecco en waan jezelf in Italië!


Weergave:
 

Achtergrond van de Vicenzo Toffoli Prosecco:


Familiegeschiedenis:
De wijn - zoals onze vader Vincenzo placht te zeggen - wordt gemaakt in de wijngaard", en het is hier dat - elk jaar - een unieke reis begint, vanwege accuraat werk en passie, die zal leiden tot insluiting in een enkele fles van wat de natuur ons kan bieden.

Vincenzo, geboren in een familie van boerengezinnen, benaderde de wereld van de wijnbouw op jonge leeftijd. Naast de landbouwactiviteit begon hij met het enten van stekken en met dit werk begon hij gepassioneerd te worden door onderstammen en klonen. Na het huwelijk in de jaren '50 - als gevolg van de economische crisis - emigreerde hij voor 12 jaar naar Groot-Brittannië, waar hij werkte als groenteboer en tuinman. Toen hij terugkeerde naar Italië, kocht hij een landgoed van 5 hectare in Refrontolo, de geboorteplaats van zijn vrouw Maria, geplaatst in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. historisch productiegebied. Vincenzo was in staat om zijn ervaring en alle passie over te dragen aan zijn zonen Sante, Luciano en Gabriele, die tegenwoordig het bedrijf leiden met de hulp van neven, Umberto en Francesca.

Zij zeggen: Onze wijn is niets anders dan het resultaat van de toewijding en de zorg die we hebben bij onze wijngaard, de liefde voor ons land en de passie voor wat we doen.
Dit zijn onze waarden waarmee we zijn opgegroeid, de basis van onze bedrijfsfilosofie, altijd op zoek naar uitmuntendheid, met respect voor de traditie.