Nu besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf € 75,-
Altijd persoonlijk wijnadvies
Grapes & Bottles - Wijhandel - Slijterij

Proeverijen

Grapes & Bottles proeverijen

Proeverijen / Masterclass

Ontdek de wereld van wijn en sterke drank op een plezierige en leerzame manier bij Grapes & Bottles! Onze proeverijen beloven niet alleen een smakelijke ervaring, maar ook een gezellige avond vol kennis en genot. 

Bij Grapes & Bottles worden onze proeverijen gehouden in een ruime en gemakkelijk bereikbare locatie, met overvloedige parkeergelegenheid voor uw gemak. Onze evenementen zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden om uw smaakpapillen te verwennen. 

Bij sommige van onze proeverijen verwelkomen we deskundige vertegenwoordigers van gerenommeerde wijnhuizen, terwijl andere keren onze eigen bevlogen wijn- en drankspecialisten de leiding nemen. Wat echter altijd gegarandeerd is, is dat u aan het einde van de avond niet alleen een scala aan heerlijke dranken heeft geproefd, maar ook waardevolle kennis heeft opgedaan. 

Dus, of u nu een beginnende wijnliefhebber bent of een doorgewinterde kenner, bij Grapes & Bottles beloven we u een onvergetelijke avond vol heerlijke smaken en boeiende inzichten. Kom en doe met ons mee om uw passie voor wijn en sterke drank te verkennen en te verdiepen. Wij zorgen voor een avond vol genot en verrijkende ervaringen!
Proeverijen van Grapes & Bottles zijn altijd gezellig!
Het Grapes & Bottles-team voorziet u graag van advies!
christ van loon
BEZOEK ONZE WIJNHUIZEN

Onze Wijnhuizen

Grapes & Bottles wijnhuizen zijn een ware oase voor wijnliefhebbers. Met hun prachtige wijngaarden, zorgvuldig geselecteerde druiven en toegewijde wijnmakers, bieden ze een unieke smaakervaring. Laat je onderdompelen in de wereld van verrukkelijke wijnen bij Grapes & Bottles.
5 stars yellow
Als ze iets niet in het assortiment hebben kunnen ze het altijd voor je bestellen
Roland Vonk
5 stars yellow
Ook voor de zakelijke besteller een aanrader!
Epurple Online Marketing