Nu besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf € 75,-
Altijd persoonlijk wijnadvies
Grapes & Bottles - Wijhandel - Slijterij

Goede Doelen Wijn Actie 2023

Koop hier uw Goede Doelen wijnen
en steun Stichting Leergeld Nieuwegein

Net zoals de afgelopen jaren organiseren Rotaryclub Nieuwegein en Lions Nieuwegein weer een gezamenlijke wijnactie voor het goede doel.
Dit jaar is gekozen voor de stichting Leergeld Nieuwegein.

Wat doet Stichting Leergeld Nieuwegein

Alle kinderen en jongeren tot 18 jaar mogen meedoen! Nu meedoen is straks meetellen.
Stichting Leergeld Nieuwegein biedt kinderen die in Nieuwegein opgroeien in gezinnen met weinig financiële middelen hulp in de vorm van een bijdrage in de kosten van bijvoorbeeld: • Benodigdheden voor school • Sportkleding • Muziek of tekenlessen • Zwemles • Fiets • Laptop • Etc.
Door het kopen van een de wijnen helpt u dus kinderen in Nieuwegein die uw steun hard nodig hebben.

Steun dit goede doel!!

U besteld en betaald online. Wij zorgen dat uw bestelling klaar staat op zaterdag 9 december 2023 om op te halen bij Sutter en Kars Notarissen

Uw bestelling kunt u op 9 december 2023 tussen 10.00 uur en 13.30 ophalen bij: Sutter en Kars Notarissen, Newtonbaan 16, 3439 NK Nieuwegein.
www.goededoelennieuwegein.nl

Goede doelen Wijnactie van
               Rotary en Lions Nieuwegein

Al jaren wordt er door de goede doelen clubs Rotary Nieuwegein en Lions Nieuwegein een wijn actie georganiseerd voor, natuurlijk, het goede doel.
Dit jaar is gekozen voor "Stichting Leergeld Nieuwegein" als het goede doel van 2023.

De actie
Op de pagina https://www.grapesenbottles.nl/goede-doelen-wijn-actie-2023/ kunt u diverse wijnen vinden, beginnend met GD, waar een bedrag van naar het goede doel gaat. Steun deze mooie actie en koop hier uw mooie kerst of eindejaar wijnen!

Bestellen en ophalen
U besteld de wijnen online. Uw wijnen haalt u op 9 december 2023 tussen 10.00 uur en 13.30 op bij: Sutter en Kars Notarissen, Newtonbaan 16, 3439 NK Nieuwegein. Uw wijnen worden dus niet verstuurd.

Betalen
U betaald de wijnen direct online. Uw factuur krijgt u ook direct gemaild.

Het goede doel: Stichting Leergeld Nieuwegein
Stichting Leergeld Nieuwegein helpt kinderen van 4 tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen met weinig financiële middelen. We vinden dat alle kinderen mee moeten kunnen doen met hun leeftijdgenoten ondanks beperkte financiële middelen van de ouders. Een kind moet volledig kunnen deelnemen aan school en kunnen beschikken over een fiets en een computer wanneer dat nodig is. Ook vinden we het belangrijk dat ze deel kunnen nemen aan allerlei sporten en daarvoor dus de middelen hebben. Kinderen ontwikkelen daardoor sociale vaardigheden en kennis waardoor ze later als volwassene mee kunnen doen in de samenleving. Bovendien behoedt deze deelname ze misschien van rondhangen op straat met alle mogelijke gevolgen.
Met behulp van subsidies en bijdrage van scholen, bedrijven en serviceclubs zijn we in staat om kinderen in gezinnen met een inkomen onder de 125% van het minimum inkomen te voorzien van:
- Fietsen (o.a. via het ANWB Kinderfietsen plan)
- Sportkleding (sporten zelf kan vaak met de Nieuwegein Pas)
- Computer wanneer ze naar het voortgezet onderwijs gaan
- Zwemles
- Schoolbenodigdheden waaronder soms bijscholing maar ook werkkleding en gereedschap
- Muziek/tekenlessen

Onze werkwijze kenmerkt zich door de zogenaamde Leergeld Formule waarbij persoonlijk contact met de ouders belangrijk is (door huisbezoek of telefonisch). Dit contact wordt verzorgd door onze intermediairs die goed op hoogte zijn van de voorzieningen voor deze ouders, waardoor ze naast de diensten van Leergeld ook kunnen verwijzen naar andere instanties. Dit persoonlijke contact wordt door de ouders vaak erg op prijs gesteld. Dankzij een mooie bijdrage van een bedrijf hebben we het afgelopen jaar kledingpakketten kunnen verstrekken aan de kinderen van 4-12 jaar; ze kregen daardoor de beschikking over passende nieuwe kleding ter waarde van 300-400 euro. Acties als deze wijnactie van Rotary en Lions maken het ons mogelijk om iets extra’s te doen voor deze kinderen.

Voor meer informatie : www.leergeldnieuwegein.nl
Stichting Leergeld Nieuwegein: Alle kinderen mogen mee doen in Nieuwegein
Wijnhandel Grapes & Bottles is trots partner van deze activiteit. Wij zorgen dat via onze site www.grapesenbottles.nl de wijnen aangeboden en gekocht kunnen worden. Wij houden de betalingen bij en zorgen ervoor dat de bedragen netjes bij de organisatoren, Rotary Nieuwegein en Lions Nieuwegein, terecht komen.
christ van loon
BEZOEK ONZE WIJNHUIZEN

Onze Wijnhuizen

Grapes & Bottles wijnhuizen zijn een ware oase voor wijnliefhebbers. Met hun prachtige wijngaarden, zorgvuldig geselecteerde druiven en toegewijde wijnmakers, bieden ze een unieke smaakervaring. Laat je onderdompelen in de wereld van verrukkelijke wijnen bij Grapes & Bottles.
5 stars yellow
Als ze iets niet in het assortiment hebben kunnen ze het altijd voor je bestellen
Roland Vonk
5 stars yellow
Ook voor de zakelijke besteller een aanrader!
Epurple Online Marketing