Nu besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf € 75,-
Altijd persoonlijk wijnadvies
Grapes & Bottles - Wijhandel - Slijterij

Dessert wijn

RODE WIJN

Dessertwijnen


Op zoek naar die ene verrukkelijke dessertwijn, perfect om uw zoete lekkernijen te begeleiden? Bij Grapes & Bottles hebben we een uitgebreide selectie van de meest verfijnde dessertwijnen. 

 Dessertwijnen worden met zorg en expertise gemaakt door druivensap op een speciale manier te fermenteren. Het resultaat is een scala aan smaken en aroma's die perfect samengaan met desserts en zoete gerechten. 

 De variatie in dessertwijnen is net zo divers als de wereld van rode wijn. Van weelderige, zoete ports tot delicate, sprankelende moscato's, onze dessertwijnen zullen uw smaakpapillen verwennen. Hun unieke karakter en smaakprofielen maken ze geschikt voor een breed scala aan desserts, van chocoladetaarten tot fruitige taarten en alles daartussenin.
Dessertwijn, dat is gewoon even genieten!
Het Grapes & Bottles-team voorziet u graag van advies!
christ van loon
BEZOEK ONZE WIJNHUIZEN

Onze Wijnhuizen

Grapes & Bottles wijnhuizen zijn een ware oase voor wijnliefhebbers. Met hun prachtige wijngaarden, zorgvuldig geselecteerde druiven en toegewijde wijnmakers, bieden ze een unieke smaakervaring. Laat je onderdompelen in de wereld van verrukkelijke wijnen bij Grapes & Bottles.
5 stars yellow
Als ze iets niet in het assortiment hebben kunnen ze het altijd voor je bestellen
Roland Vonk
5 stars yellow
Ook voor de zakelijke besteller een aanrader!
Epurple Online Marketing