Gratis verzending in Nederland v.a. €50,00 Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Truffelproducten van Savini Tartufi

Wij importeren hoogwaardige Savini Tartufi truffel producten uit Toscane Italië , bestel ze op onze website voor een snelle levering!

Savini Tartufi heeft verschillende producten met zwarte en witte truffel, Maak fantastische gerechten met deze truffel producten uit Italië!

Truffel het hele jaar door. Dit is het principe dat Luciano Savini heeft begeleid bij de ontwikkeling van de Linea Tricolore. Hij gebruikt de verschillende soorten truffels om smakelijke recepten te maken zodat truffel liefhebbers het tijdens de verschillende seizoenen kunnen consumeren.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Gratis verzending in Nederland v.a. €50,00
Snelle bezorging
Altijd persoonlijk wijnadvies
Gratis verzending in Nederland v.a. €50,00
Snelle bezorging
Altijd persoonlijk wijnadvies
   1  2  

Natuur:
Alleen waar de natuur intact is, groeien truffels. Toscane heeft gelukkig nog steeds pure groene gebieden, met betoverende plaatsen die het hele jaar erg gul kunnen zijn in truffels.

Familie:
Savini is een familie van truffeljagers die drie generaties teruggaat. Een gezin dat met liefde werkt en
toewijding tot detail, die zijn geheimen van de ene generatie naar de andere heeft kunnen doorgeven. Tegenwoordig heeft iedereen in Forcoli, zelfs degenen met een andere achternaam, een vleugje Savini.

Traditie:
Sinds 1920 ... traditie in de truffeljacht, in de keuze van de beste vruchten van het bos voor beroemde chef-koks. Traditie in de recepten en in de geheimen voor het bewaren van truffels op de beste manier voor de belangrijkste gelegenheden van de fans.

Eerbied:
Voor natuur, bossen en mensen die altijd in het bedrijf hebben gewerkt. Respect voor leveranciers, klanten en mensen die draaien rond de wereld van dit ambachtelijke bedrijf in het midden van het Toscaanse platteland.

Bossen:
Verschillende typologieën van bloeiende planten dragen bij aan de ontwikkeling van de geboorte van de diamant van het bos: truffel. Oude eiken, populieren, hazelaars zijn slechts enkele van de planten van onze hoge en groene bossen.

Naast deze mooie Toscaanse producten importeren we maar liefst 2 Toscaanse wijnhuizen direct:

Fattoria Fibbiano, om hun wijnen te bekijken klik hier
Azienda Brancatelli, om hun wijnen te bekijken klik hier