Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Savini Tartuffo Truffel-producten

De hoogwaardige Savini Tartufi truffel producten importeren wij direct uit Toscane, Italië. Deze zijn nu te bestellen op onze website en worden ook nog eens snel afgeleverd!

Savini Tartufi heeft verschillende producten met zwarte en witte truffel. Dankzij deze overheerijke italiaanse truffel producten kunt u nu ook zelf eenvoudig fantastische gerechten op tafel zetten.

Het hele jaar door Truffel, dat is het principe dat Luciano Savini heeft begeleid bij de ontwikkeling van de Linea Tricolore. Hij gebruikt de verschillende soorten truffels om smakelijke recepten te maken. Op die manier kunnen truffel liefhebbers tijdens alle vier de verschillende seizoenen genieten van de producten.Weergave:
 

De achtergrond van de Savini Tartufi producten

Natuur:

Alleen waar de natuur intact is, groeien truffels. Toscane heeft gelukkig nog steeds pure groene gebieden, met betoverende plaatsen die het hele jaar door erg gul kunnen zijn in het leveren van truffels.

Familie:
Savini is een familie van truffeljagers die drie generaties teruggaat. Het gezin werkt met liefde aan de producten en is toegeweid tot in de kleinste details. De geheimen over bijvoorbeeld ingredieënten zijn van de ene generatie naar de andere doorgeven. Tegenwoordig heeft iedereen in Forcoli, zelfs degenen met een andere achternaam, een vleugje Savini.

Traditie:
Sinds 1920 heerst er een ware traditie in de truffeljacht. Beroemde chef-koks kiezen alleen de beste vruchten van het bos. Ook de meeste recepten en methodes om de truffels te bewaren zijn door de jaren heen geheim gebleven.

Eerbied:
De Savini familie heeft enorm veel eerbied voor de natuur, de bossen en de mensen die altijd in het bedrijf hebben gewerkt. Ook tonen ze veel respect voor leveranciers, klanten en andere mensen rond de wereld die dit ambachtelijke bedrijf in het midden van het Toscaanse platteland draaiende houden.

Bossen:
Er zijn verschillende typologieën van bloeiende planten die bijdragen aan de ontwikkeling van de geboorte van de diamant van het bos: truffel. Zo zijn oude eiken, populieren en hazelaars slechts enkele van de planten van onze hoge en groene bossen.

Naast deze mooie Toscaanse truffelproducten importeren wij ook direct uit maar liefst 2 Toscaanse wijnhuizen, dit zijn:

Fattoria Fibbiano, om hun wijnen te bekijken klik
hier
Azienda Brancatelli, om hun wijnen te bekijken klik hier