Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Ambachtelijke Italiaanse koffie

Ambachtelijke-Italiaanse-koffie

Pedron Caffè

Pedron Caffè-melanges worden gekenmerkt door het gebruik van de beste groene koffie-origines afkomstig van de meest bekende plantages. Wij importeren, rechtstreeks van plantages, koffie met de beste eigenschappen en branden deze ambachtelijk in ons bedrijf, met respect voor het milieu.

Italiaanse koffie wijsheid uit Padova Italie, Pedron Caffè

Pedron Caffè wil het ideale kruispunt zijn tussen innovatie en aloude Italiaanse wijsheid bij het selecteren, mengen en branden van fijne koffie. Voortdurend bijgewerkt in lijn met de dynamiek van de internationale markt; over consumptietrends en over de nieuwste brouwmethoden; terwijl we op zoek zijn naar innovatie en toch trouw blijven aan onze tradities. Elk kopje Pedron Caffè espresso omarmt ons doel om iedereen die van koffie in zijn puurste vorm houdt tevreden te stellen.


Weergave:
 

Achtergrond van de Pedron Italiaanse koffie

De Italiaanse koffie van Pedron werd in 2004 ontwikkeld door Massimo Pedron. Hij had destijds al twintig jaar toegewijde ervaring in het branden van ambachtelijke Italiaanse koffie. Pedron gebruikt de beste grondstoffen zodat elk kopje koffie van Pedron wordt omarmt met als doel: iedereen te tevreden te stellen die van fijne koffie houdt in zijn puurste vorm.