Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Over ons

Wijnhandel Nieuwegein - Grapes & Bottles Selectie

Grapes & Bottles Selectie is dé wijnimport en wijnhandel van Nieuwegein. U bent van harte welkom in onze wijnhandel die centraal gelegen is op winkelcentrum Nedereind. Zo zijn wij zeer goed bereikbaar voor iedereen uit Nieuwegein en omgeving!

Wijn kopen in onze wijnhandel

Bezoekt u onze wijnhandel? Dan adviseren wij u graag bij het vinden van de juiste wijn. Ook zetten wij onze expertise in om wijnen te vinden die perfect aansluiten op uw gerechten. Omdat wij verschillende wijnhuizen direct importeren komt u gegarandeerd thuis met een top wijn die niet overal verkrijgbaar is!

Online wijn bestellen

Uiteraard zijn al onze wijnen ook verkrijgbaar op onze website. Ideaal voor als u niet in de gelegenheid bent om onze wijnhandel te bezoeken. Ook online geven we u graag advies over de verschillende wijnen die wij aanbieden. Als u online een van onze wijnen bestelt krijgt u deze zo snel mogelijk geleverd.

Aanbod wijnhandel Nieuwegein

Grapes & Bottles Selectie biedt u een breed aanbod van wijnen. Zo kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste rode wijn, witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn en verrukkelijke grappa’s. Ook zijn er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen waar u van kunt profiteren!