Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies
Château Grand Moulin
Masterclass Chateau Grand Moulin - Vrijdagavond 23 oktober'20
0 Reviews | Review toevoegen

- Masterclass Chateau Grand Moulin wijnen - maximaal 12 personen - natuurlijk houden wij ons aan de Covid-19 maatregelen

€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Masterclass Château Grand Moulin - Vrijdagavond 23 oktober'20
Deur open 19.00 uur. Masterclass 19.30 -  ong.22.00 uur. De Masterclass wordt gehouden boven de wijnhandel. U kunt zich melden bij de Servicebalie van de supermarkt net naast de ingang van wijnhandel Grapes & Bottles. 

Het avontuur van Château Grand Moulin begint in 1988, toen Jean-Noël Bousquet zijn privé-wijnmakerij installeerde op de grond van een oude molen. Sinds 2014 heeft zijn zoon Frédéric de teugels overgenomen. Vandaag delen de vader en zoon van Bousquet trots hun wijn en hun filosofie met u: Wij houden van het werk, van het land en onze wijnstokken. Wij geloven in onze uitzonderlijke wijnen. Wij nemen onze dagelijkse verantwoordelijkheid op ons.
De waarden van Chateau Grand Moulin zijn: kwaliteit, werk en dienstbaarheid. Ontdek het zelf en waardeer de rijkdom en diversiteit van Château Grand Moulin.

Onze sommelier Robert Teunissen laat u deze wijnen proeven en begeleid u door een diversiteit van terroirs en druivensoorten uit de Languedoc. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.