Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies
Fattoria Fibbiano Toscane
Masterclass Fattoria Fibbiano Toscane Italië - zondagmiddag 13 december'20
0 Reviews | Review toevoegen

- Masterclass Fattoria Fibbiano wijnen - maximaal 12 personen - natuurlijk houden wij ons aan de Covid-19 maatregelen

€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Masterclass Fattoria Fibbiano Toscane Italië - zondagmiddag 13 december'20
Deur open 14.30 uur. Masterclass 15.00 -  ong.17.30 uur. De Masterclass wordt gehouden boven de wijnhandel. U kunt zich melden bij de Servicebalie van de supermarkt net naast de ingang van wijnhandel Grapes & Bottles. 

Fattoria Fibbiano twee zielen, één hart. Afkomstig van een boerderij en het agritoerisme in het hart van het Toscaanse platteland. Gelegen op een kleine, zonovergoten heuvel, begrensd door twee beekjes, in de buurt van het dorp Terricciola. De wijngaarden zijn genesteld in de heuvels tussen Pisa en Volterra, daar ligt het landgoed op ongeveer 75 hectare aan wijngaarden, olijfgaarden en bossen. Vanaf de top van de heuvel waar de boerderij ligt, kunt u genieten van een onbelemmerd uitzicht op het glorieuze Toscaanse platteland.
De Cantoni-familie beschouwt het milieu als een belangrijk deel van het erfgoed, dat moet worden beschermd en niet als een middel om te worden uitgebuit. De kwaliteit van een product is onlosmakelijk verbonden met de manier waarop we om het land geven. Het land rond de boerderij wordt alleen behandeld met organische meststoffen en het menselijk ingrijpen wordt tot een minimum beperkt. Vanuit het oogpunt van energieverbruik is het agrotoerisme volledig zelfvoorzienend met een zonne-installatie voor de productie van zoet water en centrale verwarming die gebruik maakt van het hout verkregen door het snoeien van de oevers en het ruimen het bos. Fattoria Fibbiano is een gecertificeerde biologische boerderij.
Tijdens deze Masterclass laat onze sommelier Robert Teunissen 6 wijnen proeven van dit geweldig wijnbedrijf. 

De wijnen van Fattoria Fibbiano worden weleens omschreven als "Tuscany in a bottle". 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.