Gratis verzending in Nederland vanaf €100 Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies
Chateau Grand Moulin
Masterclass Chateau Grand Moulin. 10 november 2019
0 Reviews | Review toevoegen

Op zondagmiddag 10 november komt Gerda Demesmaker vanuit Lezignan-Corbieres een masterclass geven van de schitterende wijnen van Chateau Grand Moulin.

€ 10,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Masterclass Chateau Grand Moulin

Tijdens deze Masterclass laten wij u kennismaken met de wijnen van Chateau Grand Moulin. Chateau Grand Moulin is gelegen in de Languedoc in de plaats Lezignan-Corbieres. Chateau Grand Moulin beheert 130 hectare wijngaard waarvan 80% AOP Corbieres en 10% in de Cru Boutenac.

Speciaal voor deze Masterclass komt Gerda Demesmaeker, vanuit Lezignan-Corbieres,  ons alles vertellen over de wijnen van Chateau Grand Moulin. Gerda is werkzaam op het Chateau als wijnspecialist. Gerda zal ons minimaal 7 wijnen laten proeven van de fruitige jonge wijnen tot en met de gerijpte wijn uit de Boutenac.

Ontdek zelf en waardeer de rijkdom en diversiteit van de Languedoc Corbieres.

Meld u nu aan en wees verzekerd van een leerzame en gezellige middag met heerlijke wijnen van Chateau Grand Moulin.

Praktische informatie:
De Masterclass wordt gegeven in de ruimte boven Grapes & Bottles.  U kunt zich melden bij de servicebalie van PLUS van Loon.
Vanaf 14.30 zijn wij geopend, om 15.00 begint de masterclass tot 17.30.
De ruimte waar de masterclass gegeven wordt is alleen via een trap te bereiken. De masterclass wordt gegeven in het Nederlands.

Zondag 10 November 2019.
Adres:Nedereind 10
3431 ER Nieuwegein
Nederland

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.