Eigen Import Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies
0
Winkelwagen

Italiaanse wijn-proeverij

Italiaanse-wijn-proeverij

Italiaanse wijnproeverij in Nieuwegein

Grapes & Bottles laat u tijdens deze proeverij graag kennis maken met meer dan 60 Italiaanse wijnen uit verschillende streken. Zo heeft u de mogelijkheid om Italië, een van de grootste wijnlanden ter wereld, eens écht te proeven. Gezelligheid, kennisdeling, heerlijke smaaksensaties én combinaties zijn de dingen waar u zich op kunt verheugen!

Voor wie is deze proeverij?

De rijke geschiedenis en de grootte van Italië zorgen er voor dat de Italiaanse wijnen alsmaar bekender en populairder worden onder het grote publiek. Of u nu al wat voorkennis heeft van Italiaanse wijnen of vooral weg bent van de smaak en nieuwe soorten wil ontdekken. Deze proeverij is geschikt voor iedereen.

Daarnaast heeft onze eigen sommelier al jaren ervaring met wijnproeverijen én Italiaanse wijnen. Hij zorgt er voor dat de lekkerste wijnen voor u op tafel komen. Tijdens de proeverij zijn er eigenaren van verschillende Italiaanse wijnbedrijven aanwezig om u hun beste wijnen te laten proeven.

 

Wat gaat u proeven?

Tijdens de proeverij worden echte klassiekers naast moderne wijnen gezet en zal het veelzijdige karakter van de Italiaanse wijnen centraal staan. In totaal komen er meer dan 60 wijnen op tafel. Zo zult u onder andere top prosecco’s en een heerlijke Grappa van het merk Madrazo gaan proeven.

Meer dan alleen wijn

Naast dat er wijnen geproefd kunnen worden komen er ook tal van andere Italiaanse lekkernijen op tafel. Zo serveren we rechtstreeks uit Italië geïmporteerde truffelproducten, heerlijke pasta en kwaliteit olie. We laten specialisten aan het woord om u te vertellen hoe de wijnen het beste te combineren zijn met eten.

Praktische informatie

Hier volgt praktische informatie over de locatie, datum, tijd en prijzen van de Italiaanse wijnproeverij.

De proeverij vindt plaats bij Green Village in Nieuwegein. Een prachtige, luxe en rustgevende locatie waar u écht kunt genieten van de beste Italiaanse producten.

Green Village
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein

De proeverij wordt gehouden op woensdag 20 maart 2019. Van 19:30 tot en met 22:00 uur

De entree bedraagt €10 per persoon. Let op: u kunt zich 
Ook geldt er een VOL = VOL regeling dus wees er snel bij!

Kaarten ook verkrijgbaar bij Plus van Loon & Wijnhandel / Slijterij Grapes & Bottles:  Winkelcentrum Nedereind in Nieuwegein


Minimale leeftijd 18 jaar.

 


Weergave:
 

Geen producten gevonden...