Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Distilleria Marzadro Grappa

Wilt u een heerlijke Italiaanse Marzadro grappa kopen? Bekijk hier dan ons ruime assortiment aan overheerlijke grappa's die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Wilt u een van onze grappa's online bestellen? Laat u dan aan de hand van de omschrijvingen adviseren over welke grappa het beste bij u past. Weergave:
 

Grappa Kopen

De oorsprong van Distilleria Marzadro gaat terug naar 1949 in Brancolino di Nogaredo, in het hart van Vallagarina in Trentino. Attilio Marzadro is de hoofdpersoon van dit verhaal, samen met zijn zus Sabina. Attilio Marzadro is opgegroeid in de bergen, en wilde deze kostbare erfenis, die niet alleen uit intuïtie bestaat, maar ook uit enthousiasme, passie, wijsheid, ervaring en diepe liefde voor zijn land en cultuur, doorgeven aan zijn kinderen. De familie Marzadro, nu uitgebreid tot drie generaties, hield zijn traditionele werkwijze in tact door veel inzet en professionaliteit, terwijl ze constant op zoek zijn naar innovaties.

Marzadro is een dynamisch bedrijf, uniek door hun onorthodoxe werkwijze. Door traditionele werkwijzen te respecteren en te combineren met een constant streven naar innovatie weet deze familie keer op keer te verrassen en inspireren.