Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Château Grand Moulin

Chateau Grand Moulin levert de beste wijn uit Languedoc - Frankrijk. Deze wijnen zijn nu ook te bestellen op onze website, wij zorgen voor een snelle levering! Chateau Grand Moulin heeft rode, witte wijnen en een rosé die gemaakt worden van verschillende soorten druiven. Zo proeft u onder andere de Grenache, de Syrah, de Cinsault, de Vermentino, de Carignan en de Mourvedre. Bestel een van de wijnen en geniet ervan! Ze zijn geschikt voor iedere gelegenheid dus vul een wijnglas met een rode of witte Grand Moulin wijn en waan jezelf in Frankrijk!


Weergave:
 

Meer over Chateau Grand Moulin

Het avontuur van Château Grand Moulin begint in 1988, toen Jean-Noël Bousquet zijn privé-wijnmakerij installeerde op de grond van een oude molen. Sinds 2014 heeft zijn zoon Frédéric de teugels overgenomen.

Vandaag delen de vader en zoon van Bousquet trots hun wijn en hun filosofie met u: Wij houden van het werk, van het land en onze wijnstokken. Wij geloven in onze uitzonderlijke wijnen. Wij nemen onze dagelijkse verantwoordelijkheid op ons.

Onze 3 waarden zijn: kwaliteit, werk en dienstbaarheid. Ontdek het zelf en waardeer de rijkdom en diversiteit van Château Grand Moulin.