Gratis verzending in Nederland v.a. €50,00 Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Champagne Tribaut Schloesser

Champagne Tribaut Schloesser een mousserende wijn uit Champagne Frankrijk , bestel ze op onze website voor een snelle levering!
Champagne Tribaut Schloesser heeft ook een Rosé Champagne, ze gebruiken verschillende druiven:  Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier geniet van deze fantastische mousserende wijnen uit Champagne Frankrijk voor elke gelegenheid. Vul een glas met Champagne Tribaut Schloesser en waan jezelf in Frankrijk.Weergave:
 

Champagne Tribaut Schloesser
De wijngaarden in familiebezit liggen voornamelijk in de gemeenten Romery, Cormoyeux en Fleury la Rivière. Hun zuid- en zuidoosten gerichte hellingen met kleiachtige bodems, gelegen in een afgelegen vallei van de Marne die de Montagne de Reims ondersteunt, maken de productie mogelijk van enkele uitstekende Meuniers en enkele zeer verrassende Chardonnays. We telen ook wijnstokken in de gemeente Aÿ, een Grand Cru-dorp in de beroemde Vallée de la Marne, dat wordt gevierd voor zijn Pinot Noir-druiven.
Productie van kwaliteitsvolle Tribaut Schloesser champagne
Champagne Tribaut-Schloesser houdt zich aan de traditie met technologische vooruitgang om de essentie van de druiven te onttrekken. Het perscentrum en de vatruimte voldoen daarom aan alle vereiste kwaliteitsnormen.
De zeven foudres (grote houten vaten) en ongeveer twintig vaten, die we beschikbaar hebben voor het rijpen van reservewijnen, zorgen ervoor dat de wijnen rijpen in Tribaut-stijl in overeenstemming met familietradities die al vier generaties bestendigd zijn.