Eigen Import Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies
0
Winkelwagen

Champagne Tribaut Schloesser

De champagne van Tribaut Schloesser komt uit Champagne Frankrijk, en is een heerlijke mousserende wijn. Deze champagne is nu ook te bestellen op onze website! Wij zorgen altijd voor een snelle levering! De champagne van Tribaut Schloesser is ook als Rosé Champagne te verkrijgen! Om de champagne van Tribaut Schloesser te maken worden verschillende soorten druiven gebruikt. Zo komen onder andere de Pinot Noir, de Chardonnay en de Pinot Meunier terug. Geniet dan ook van deze fantastische mousserende wijnen uit Champagne, Frankrijk en gebruik ze voor elke soort gelegenheid. Vul een glas met Champagne Tribaut Schloesser en waan jezelf in Frankrijk.


Weergave:
 

Champagne Tribaut Schloesser kopen


De wijngaarden van Tribaut Schloesser zijn volledig in familiebezit en liggen voornamelijk in de gemeenten Romery, Cormoyeux en Fleury la Rivière. De hellingen zijn gericht naar het zuiden en zuidoosten. Dankzij de kleiachtige bodems, en de afgelegen liggeing in een vallei van de Marne die de Montagne de Reims ondersteunt, is de productie van enkele uitstekende Meuniers en enkele zeer verrassende Chardonnays mogelijk. De wijnstokken telen zij ook in de gemeente Aÿ, een Grand Cru-dorp in de beroemde Vallée de la Marne, dat wordt gevierd om zijn Pinot Noir-druiven.

Champagne Tribaut-Schloesser houdt zich aan de traditie om door middel van technologische vooruitgang de essentie van de druiven te onttrekken. Het perscentrum en de vatruimte voldoen daarom aan alle vereiste kwaliteitsnormen. De zeven foudres (grote houten vaten) en ongeveer twintig vaten, die we beschikbaar hebben voor het rijpen van reservewijnen, zorgen ervoor dat de wijnen rijpen in Tribaut-stijl in overeenstemming met familietradities die al vier generaties bestendigd zijn.