Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies
Chablis Premier Cru
Domaines des Geneves Chablis 1e Cru "Les Fourneaux"
0 Reviews | Review toevoegen

Compacte en gulle wijn met een lange afdronk, met geroosterde en boterachtige noten, aroma's van honing en peperkoek. Een minerale vergezeld met fruit.

€ 19,50
€ 16,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Domaines des Geneves Chablis 1e Cru "Les Fourneaux" 2018

Wijnen uit de Bourgogne worden genoemd naar hun regio, dorp of kleine wijngaard waar de druiven gegroeid zijn. In dit geval geeft de naam Chablis aan dat de wijn van de meest noordelijke wijngaard van de Bourgogne komt, rond het dorp dat Chablis heet. Alle wijnen uit de Bourgogne, bijna zonder uitzondering, worden gemaakt van maar één druivensoort. In het geval van de meest prestigieuze witte wijnen is dit altijd Chardonnay. Met de woorden Premier Cru worden de geclassificeerd. Het betekent in feite dat hier om traditionele wijnen gaat. Slechts 10% van de geproduceerde wijnen in de Bourgogne, kan als Premier Cru worden ingedeeld.
 
Druivenras / vinificatie
Compacte en gulle wijn met een lange afdronk, met geroosterde en boterachtige noten, aroma's van honing en peperkoek. Een minerale vergezeld met fruit.

Wijn / spijs
Deze wijn gaat perfect gepaard met wit vlees, maar ook bij de exotische keuken en natuurlijk oesters


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.