Premium wijnen Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Wijnhuis Brancatelli

De wijnen van Wijnhuis Brancatelli komen uit Toscane, Italië. De Brancatelli wijnen zijn nu ook te bestellen op onze website voor een snelle levering!

Brancatelli heeft rode en witte wijnen die gemaakt zijn van verschillende soorten druiven, waaronder de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot en de Syrah & Aleatico. Geniet van deze fantastische wijnen uit Toscane Italië voor elke gelegenheid. Vul een wijnglas met een rode of witte Brancatelli wijn en waan jezelf in Italië!


Weergave:
 

Koop de mooiste wijnen van Wijnhuis Brancatelli

Het biologische bedrijf Giuseppe Brancatelli wordt beheerd door een familie en produceert wijnen van hoge kwaliteit in het prachtige Val di Cornia, met uitzicht op de Toscaanse kust. De wijngaarden liggen tussen de zee en de glooiende heuvels, met een regenboog van kleuren en parfums die u het tot een 'goddelijk' paradijs maken.

De wijngaarden zijn geplant in het laatste decennium van 1900 en genieten van een bepaald microklimaat dat de ontwikkeling en rijping van de druiven bevordert. Dit in combinatie met de zeewind die constant in de wijngaarden waait zorgen voor een perfecte gezondheid van de vrucht.

De droom van Giuseppe Brancatelli, het creëren van een goede wijn, is geboren toen hij als kind samen met zijn vader de wijngaarden op Sicilië verzorgde. Vandaag de dag is deze dorom uitgekomen. Giuseppe wil dit belangrijke moment delen met iedereen die, zoals hij, deze magische nectar liefheeft en respecteert. Zoals hij zegt: De magische nectrar die ons doet dromen, reflecteren en genieten van het prachtige moment, moet gedeeld worden met vrienden.