Gratis verzending in Nederland v.a. €50,00 Snelle bezorging Altijd persoonlijk wijnadvies

Wijnhuis Brancatelli

Brancatelli wijn uit Toscane Italië, bestel ze op onze website voor een snelle levering!
Brancatelli heeft rode en witte wijnen met verschillende druiven: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot, Syrah & Aleatico. Geniet van deze fantastische wijnen uit Toscane Italië voor elke gelegenheid. Vul een wijnglas met een rode of witte Brancatelli wijn en waan jezelf in Italië.Weergave:
 

Het biologische bedrijf Giuseppe Brancatelli wordt door een familie beheerd en produceert wijnen van hoge kwaliteit in het prachtige Val di Cornia, met uitzicht op de Toscaanse kust, tussen de zee en de glooiende heuvels, met een regenboog van kleuren en parfums die u uitnodigen in dit 'goddelijke' paradijs.

De wijngaarden geplant in het laatste decennium van 1900 genieten van een bepaald microklimaat dat de ontwikkeling en rijping van de druiven bevordert. Dit en de zeewind die constant in de wijngaarden waait bepalen de perfecte gezondheid van de vrucht.

De droom van Giuseppe Brancatelli, van het creëren van een goede wijn, geboren toen hij als kind met zijn vader zorgde voor hun wijngaarden op Sicilië, is vandaag uitgekomen. Giuseppe wil dit belangrijke moment delen met iedereen die, zoals hij, deze magische nectar liefheeft en respecteert die ons doet dromen, reflecteren en genieten van het prachtige moment gedeeld met vrienden.